Stanoxyl Depot 10 amps

kr515.00

Artikelnr: 58 Kategori:

Beskrivning

Stanoxyl Depot 10 ampere

Winstrol

Winstrol är en anabola steroider som används i stor utsträckning av styrka idrottare. Dess aktiva ingrediens är stanozolol. Med hjälp uppnås den nödvändiga effekten av att ta läkemedlet, nämligen muskeluppbyggnad och androgena effekter.

Verktyget är inte särskilt starkt anabole, och jämför det med andra läkemedel på marknaden. Men dess milda verkan garanterar ett långsamt men mycket tillförlitligt resultat. Winstrol produceras injicerbart och i tabletter. När vi analyserar läkemedlets sammansättning kan vi säkert säga att det härrör från testosteron.

Winstrol-injektion

Steroider värderas för sitt höga anabola index och låga androgena värden. Det här är de egenskaper som Vince har. Detta bidrar till att minska procentandelen av risken för en biverkning. Den injicerbara formen av läkemedlet är inte föremål för aromatisering.

Det här är de främsta anledningarna till att idrottare väljer Winstrol Depot (injicerbar) för muskeluppbyggnad. Ofta används läkemedlet för viktminskning, eftersom det kan driva bort fettavlagringar och främja torkning.

Ansökningsregler

Tillverkarens instruktioner rekommenderar användningen av produkten för personer vars kroppsvikt är nära normal. Innan du tar eller injicerar Winstrol bör du känna till de allmänna reglerna för standardkursen för användning av läkemedlet:

 • du måste injicera i biceps med 50 mg av en lösning;
 • upp till 25 mg av läkemedlet måste tas per dag om det släpps i tabletter;
 • i början av kursen bör du ta minimidosen, nämligen 10 mg, och först efter 5-7 dagar öka den till 25 mg;
 • efter avslutad kurs bör dosen också minskas.

Om du håller dig till den här kursen behöver du inte utföra terapi efter att ha tagit. Det rekommenderas att kombinera mottagning av Winstrol och sportnäring, detta kommer att bidra till en ökning av lättnad.

Mycket bättre att göra Winstrol-injektioner

Idrottare diskuterar ofta om vilket injektionsställe som är bäst. Många olika variationer kan höras. Men vi rekommenderar inte att du testar dessa alternativ själv. För att undvika hälsoproblem, avstå från att experimentera.

Om injektionen släpps för intramuskulär användning är det logiskt att det är nödvändigt att injicera den i muskeln. Den bästa muskeln är gluteus maximus. Om du lägger injektionen exakt där, kommer sannolikheten för förekomst av abscesser och andra obehagliga ögonblick att minska till noll.

Många idrottare tror att de bästa resultaten kommer att uppnås genom att injicera i muskeln som du vill pumpa. Men så är inte fallet. Effekten kommer att vara densamma, men den lokala reaktionen kan inte behaga dig.

Winstrol steroidprofil

Funktioner av läkemedlet:

 • ingen aromatisering;
 • läkemedlets toxicitet från att ta i pillerform;
 • frisättningsformer: injektion och tabletter;
 • åtgärdstiden är cirka 8 timmar;
 • resultatet är synligt: ​​tabletter 21 dagar efter intag, injektion i 50 dagar;
 • anabol testosteroneffekt 320%;
 • androgen 30%.

Fördelar med läkemedlet

Inom bodybuilding är detta botemedel ganska populärt. Detta beror på att det inte har någon effekt på vikten med en märkbar effekt på lättnaden. Men det här är inte de enda fördelarna med läkemedlet.

Ändringar som underlättas av botemedlet:

 • lättnad ökar. Trots att Stanozolol inte bidrar till en ökning av volymen av muskelfibrer, kan den skapa den lättnad som alla säkerhetsansvariga drömmer om. Venerna på kroppen får ett vackert mönster, fettavlagringar minskar;
 • överflödig vätska avlägsnas från kroppen. Därför används detta verktyg ofta under AAS-kurser och efter dem. Med sin hjälp elimineras hydratiseringen av kroppscellerna;
 • efter att ha tagit ämnet ökar aptiten;
 • globulin minskas avsevärt, därför ökar effektiviteten av användningen av en anabol eller androgen steroid automatiskt. Eftersom könshormoner inte är relaterade;
 • antiprogestogena och antiöstrogena effekter på kroppen efter administrering (att döma av recensionerna av idrottare);
 • ökar uthållighet, styrka och därmed atletisk prestanda.

Eftersom Winstrol har en ganska låg androgen nivå kan den också tas av kvinnor som är involverade i styrketräning. I detta avseende är det en av de säkraste steroiderna. Det omvandlas trots allt inte till östrogen på grund av brist på aromatisering. Därför, efter att ha tagit det, förekommer inte sådana oönskade manifestationer som ödem eller gynekomasti.

Bieffekter

Faktum är att biverkningar efter användning av produkten är mycket sällsynta. Om korrekt dosering observeras utförs kursen med hänsyn till rekommendationerna från specialister, då kan de inte alls. Men det finns också undantag. Ibland kan följande manifestationer observeras:

 • arteriell hypertoni. Det elimineras genom att ta blodtryckssänkande läkemedel;
 • en ökning av kolesterol. För att undvika det rekommenderas det att använda det i kombination med Winstrol Omega – 3;
 • injektions ömhet, för injektionsformen;
 • toxicitet för levern när man tar piller
 • migrän;
 • muskelspasm;
 • hjärtinfarkt. För att undvika är det nödvändigt att strikt följa dosen.

Hur man tar för kvinnor

Att ta Winstrol (Stenazol) för kvinnor och män är betydligt annorlunda. Först och främst dosen. Om vi ​​pratar om tablettformen av läkemedlet måste en ung, frisk tjej ta 4 mg per dag.

Om det behövs kan dosen ökas till 6, antagningskursen anses vara en och en halv månad. Det är normalt att en kvinna tolererar mottagandet av detta läkemedel. Men när man använder läkemedlet i form av injektioner måste man vara försiktig med en ökning av androgennivån i kroppen.

Om du använder en sådan doseringsform, injicera därför en halv ampull av läkemedlet åt gången. Det är bättre att göra injektioner med lång paus. 25 mg vid 4 dagar är en säker dos för kvinnor.

 • Om mottagningen görs för att förbättra lindrings- eller uthållighetsindikatorerna är det bättre att välja ett annat botemedel. Eftersom Stanozolol inte gör det möjligt att kontrollera konstanta hormonnivåer.

Recensioner om Winstrol

Vanligtvis, när man pratar om detta verktyg, reagerar idrottare ganska positivt. Människor som har gått igenom mer än en kurs med detta botemedel säger att läkemedlets effekt är som tillverkaren lovat.

Den enda nackdelen är obehaget under injektionerna. Om du kombinerar intaget av Winstrol med systematiserade, kompetenta träningspass, rationell näring, är det fullt möjligt att uppnå en ökning av dragning och muskelmassa öka upp till 10 kg.

Att ta Winstrol kommer före och efter bilder att skilja sig väsentligt. Det viktigaste är att följa instruktionerna för antagning korrekt, följ de rekommenderade doserna.

Om vi ​​analyserar statistiken kan vi dra slutsatsen att endast en femtedel av idrottarna som använde drogen inte var nöjda med dem. De tillskriver detta obehag under injektionen, kostnaden för produkten och biverkningarna. Resten noterar de positiva aspekterna efter att ha tagit det.

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket