Trenaplex E 200

kr945.00

Artikelnr: 61 Kategori:

Beskrivning

 

 

Trenaplex E 200

I de flesta konkurrerande sporter lovar användningen av steroider åtminstone en diskvalificering. Detta gäller i princip också för kroppsbyggnad, men alla förstår mycket väl att det helt enkelt är omöjligt att uppnå maximalt med en järn- och lättnadskropp utan användning av läkemedel. Och på den farmakologiska marknaden för tillfället kan du hitta läkemedel med en ljusplan och de som används av proffs. Detta är exakt vad Trenbolone Enanthate tillhör. Som jämförelse, alla steroider, inklusive "trenbolonbröder", rök tyst på sidorna. Modern farmakologi har ännu inte uppfunnit en kraftfullare sak. Även om det är ett relativt nytt läkemedel, har det fått ett rykte som ett geni bland kroppsbyggare.

Och detta är inte förgäves. Vad har Trenbolone Enanthate att erbjuda? Muskelmassa växer snabbt, du kan se förändringar nästan varje dag, och om du lägger till testosteron i tren blir resultatet fenomenalt. Fett smälter som i en stekpanna, och vatten ackumuleras inte i kroppen. Resultatet är en tuff, präglad, elastisk och venös spårad muskulatur. Den heroiska styrkan ökar med trettio procent, och tack vare den ökade ökningen av antalet erytrocyter ökar också idrottarens uthållighet. Enligt vissa rapporter ökar IGF-1 med 200%. Metaboliska processer accelererar. Med Trenbolone Enanthate studsar kroppsbyggaren tillbaka mycket snabbare efter träning. Men det finns också ett tveeggat svärd – detta är sexuell attraktion och aktivitet. I vissa kan det öka, i andra, tvärtom kan det minska.

Och vilken typ av kemi kan göra utan biverkningar. Trenbolon Enanthate är inget undantag, även om många av dem som är inneboende i andra steroider inte är det. Gynekomasti och ödem, skadliga effekter på lever och njurar saknas, som ett ämne. Ingen aromatisering sker. Men aggressivitet, akne, skallighet, ökad fet hud och sömnstörningar förekommer. Trycket stiger ofta. Eftersom nivån av eget testosteron minskar är testikelatrofi möjlig. Men som ni vet är eventuella biverkningar möjliga med en försumlig inställning till användningen av läkemedlet och en benägenhet för vissa hälsoproblem.

Trenbolon Enanthate och kvinnor är oförenliga begrepp. För dem som bara ska gå igenom kemi för första gången eller nybörjare är tren också kontraindicerad. Kroppen måste först vänja sig vid mindre hård skakning. Detta monster är endast för erfarna kroppsbyggare. Det skulle inte vara överflödigt att säga att en läkare, en tränare och en konstant övervakning av kroppens tillstånd praktiskt taget kommer att upphäva manifestationen av biverkningar.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket