Trenbolone Acetate

kr555.00

Artikelnr: 60 Kategori:

Beskrivning

 

 

 

Trenbolonacetat

Professionella kroppsbyggare värderar trenbolon för dess mångsidighet och kallar det kungen av anabola steroider. Men läkemedlet har biverkningar och kan vara skadligt i otränade händer.

Artikeln ger råd från erfarna proffs, idrottarna själva, om hur man använder Trenbolone smart.

Trenbolon är en injicerbar anabol steroid som används av idrottare, kroppsbyggare, kraftlyftning, kondition, korskondition, och andra sporter. Steroiden har flera former – trenbolon enanthate, acetat och Hexa. Tren användes ursprungligen inom veterinärmedicin, och det var mycket bra att öka muskelmassan och aptiten hos boskap. Sedan moderniserades läkemedlet för människor och han migrerade till kroppsbyggnadens slagfält. Tren är inte för nybörjare, det här är säkert!

Steroiden för sportfarmakologi lockar med dess effekter, den kan:

  • bygg snabbt muskelmassa,
  • öka styrkaindikatorer,
  • bränna fett
  • har mångsidighet,
  • har en anabol effekt.

Enheten är kraftfull, men man måste komma ihåg att den har mycket "fallgropar" som du behöver veta om. För att vara säker på att kursen tillämpas korrekt rekommenderas att du klarar tester för innehållet av östradiol och prolaktin i kroppen.

Det rekommenderas att använda tren i högst 5-6 veckor.

Rekommenderade doser för amatörer är från 100 till 200 milligram per vecka, för proffs 300-500.

När du använder trenbolon, var noga med att använda kabergolin, som kontrollerar prolaktinhalten i blodet. Observera: doseringen av sportnäring och kursen väljs individuellt med en läkare eller licensierad tränare.

Trenbolonacetat

Läkemedlet är populärt bland kraftlyftare och används för att öka kraftprestanda. Den starkaste anabolen av detta märke. De används främst för kortvariga kurser.

Trenbolon enanthate

Om idrottaren är fokuserad på att få muskelmassa, kommer denna typ av läkemedel till undsättning. För vissa är en steroid lämplig, för andra är den helt olämplig. Om din kropp tål det tillräckligt, har du tur. Läkemedlet både torkar och ger en kvalitativ massaökning.

Välj därför rätt och rätt tillverkare. Hemsidan https://steroidsshop-ua.com har en fullständig instruktion och metod för tillämpning.

Tren Hexa

Hexa – hjälper till att minska risken för problem med östrogen, läkemedlet är universellt och lämpligt för nästan alla ändamål – ökande styrkaindikatorer, ökande muskelvolymer, förberedelse för en tävling. Kolla upp ut nyanserna på webbplatsen Steroid Shop com.

Denna eter används i olika sporter. Tren Hexa, som det vanligtvis kallas, är en av de mest kraftfulla anabola steroiderna. Enligt dess egenskaper överträffar det testosteron fem gånger.

Några biverkningar

  1. Irritabilitet, aggression
  2. Sömnlöshet
  3. Ökat blodtryck
  4. Huden blir fet

 

Men de kan undvikas och minimeras genom att använda rimliga doser av andra läkemedel och vidta försiktighetsåtgärder.

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket