Choriomon 5000iu

kr410.00

Artikelnr: 69 Kategori:

Beskrivning

 

 

 

Choriomon 5000iu

 

Gonadotropin (HCG) Gonadotropin

Om du är en kroppsbyggare som använder eller har använt AC och du letar efter ett tillförlitligt sätt att upprätthålla eller återställa reproduktionssystemets hälsa och funktioner kan du hitta gonadotropin (humant koriongonadotropin – hCG) användbart. Eftersom koriongonadotropin kan återställa testiklarnas storlek och funktionalitet, vilket möjliggör normalisering av funktionen av testosteron och spermaproduktion samtidigt som den återställer sin egen produktion av LH och FSH.

Du kan köpa Gonadotropin (HCG) Gonadotropin säkert och enkelt i vår butik.

Många människor som använder AC vänder sig till HCG-injektioner. Och det hjälper verkligen många män att återställa eller stärka testikelfunktionen. Det säljs i ett frystorkat pulverformat som sedan späds ut med injicerbart vatten. Denna formel fungerar som kroppens eget hormon LH (luteiniserande hormon) och ökar testosteronnivåerna i kroppen.

Handlingsmekanism

Hormonet fungerar även om naturlig LH kan vara frånvarande (eller frånvarande) i människokroppen. Män tenderar att förlita sig på hCG för att hålla testiklarna i arbete medan de är på steroider, cirka 500 U gonadotropin två gånger i veckan kan stimulera testiklarna tillräckligt för att förhindra dem från atrofi när de utsätts för steroider. Utan hCG kommer steroidanvändning att leda till testikelatrofi, vilket efter avbrott av AS kommer att leda till en lång återhämtning av deras funktion med en samtidig låg testosteronnivå och låg fertilitet (och detta leder till depression, dåligt humör, förlust av muskelmassa och låg nivå av sexuell lust eller impotens). Detta läkemedel används också mellan kurser med AS eller när användningen avbryts (för att hjälpa till med återhämtning som en del av en komplex PCT).

Andra människor kan ta den här produkten för att främja snabb och ihållande viktminskning. Injektionen måste vanligtvis åtföljas av en strikt diet. Det finns experimentella bevis för att kostintag av koriongonadotropin kan hjälpa till att upprätthålla muskelmassa, vilket ger bättre kroppssammansättning och snabbare fettförbränning på grund av höga testosteronnivåer.

Detta läkemedel skapades för att stimulera ägglossningen hos kvinnor och för att behandla underutvecklingen av sekundära sexuella egenskaper hos män, såväl som för att normalisera testosteronproduktionen vid hypogonadotrop hypogonadism, fördröjd sexuell utveckling, etc. I bodybuilding har detta läkemedel en tillämpad funktion och är involverad för att bibehålla testikelns funktionalitet när man tar steroider.

I en enkel form ser testosteronproduktionsschemat ut så här:

  •  Produktion av gonadoliberin i hypotalamus;
  • Effekten av gonadoliberin på hypofysen och produktionen av LH och FSH;
  •  Frisättning av LH och FSH i blodet och aktivering av testiklarna;
  •  produktion av testosteron och sperma av testiklarna;

När steroider tas slutar denna mekanism att fungera, en hög nivå av steroider signalerar hypotalamus och hypofysen för att stoppa produktionen av GnRH, LH och FSH, vilket lämnar testiklarna utan de viktigaste stimulanserna av arbete. I det här fallet ersätter gonadotropin LH och FSH, så att du kan behålla testikelns funktionalitet.

Det är viktigt att notera att känsligheten för effekterna av LH och FSH (liksom gonadotropin) påverkas av en tillräcklig nivå av sköldkörtelhormoner, om deras nivå är låg, oavsett hur hög nivå av LH, FSH eller hCG administreras utifrån, kommer testosteronnivån att förbli låg eller öka extremt dålig.

Hur använder man HCG?

Vanligtvis kommer hCG-injektioner att vara effektivare vid hormonersättningsterapi än testosteroninjektioner för att upprätthålla spermiproduktionen och en sund testikelstorlek. Testosteron erbjuder fördelar, men har också sina nackdelar eftersom det kan orsaka fertilitetsproblem och lägre fertilitetsnivåer hos män.

Således kommer köp av gonadotropin (HCG) gonadotropin att normalisera funktionen av dina könsorgan.

Enligt de flesta experter är det bäst att använda hCG i en cykel för att säkerställa att testiklarna kan förbli funktionella och reagera aktivt på luteiniserande hormon efter steroiduttag.

Dessutom kommer denna strategi att hålla testiklarna i det normala intervallet och ge ytterligare testosteronnivåer eftersom hCG stimulerar testosteronproduktionen. De som använder HCG för att gå ner i vikt måste stanna på HCG och en kalorifattig diet för att maximera kaloriförbränningen. Dessutom måste man se till att upprätthålla tillräcklig hydrering för att undvika uttorkning under hCG-behandling för att minska risken för oönskade biverkningar.

Hur sätter man hCG?

Detta hormon injiceras under epidermis (det övre lagret i huden) eller i musklerna. De som vill administrera detta hormon hemma bör veta hur man gör det korrekt och säkert. Det finns många videor på youtube om hur man injicerar korrekt och säkert.

Reception

HCG ska tas på en steroidkurs på 500 U två gånger i veckan, om han är frånvarande på kursen, innebär efterbehandling med HCG (enligt M. Scully) dess injektioner i en dos av 2000 U varannan dag medan du tar Clomid eller tamoxifen i 3 4 veckor. För mer exakt information, få råd från våra specialister.

Kunskap är ditt bästa försvar mot dåliga upplevelser. Om du har några frågor kan du få en gratis konsultation från våra specialister. Du bör aldrig ta hCG om du har en benägenhet för trombos (det kan öka bildningen av blodproppar).

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket