MASTERMED P 100

kr555.00

Artikelnr: 52 Kategori:

Beskrivning

MASTERMED P 100

"Masteron" är en steroid som introducerades 1970. Den har använts medicinskt i 20 år för att behandla bröstcancer, men på grund av dess höga risk för virilisering används den för närvarande inte. 

 

Funktioner och även funktioner i "Masteron".

 

Drostanolon har liknande biologiska effekter som dihydrotestosteron. DHT genomgick en strukturell förändring när en metylgrupp tillsattes till den andra kolpositionen. Detta ökar läkemedlets anabola karaktär och förbättrar också hormonets motståndskraft mot metabolisk nedbrytning i skelettmuskulaturen. Drostanolon propionat är en anabola steroider som har anti-östrogena egenskaper. 

 

Förutom bristen på östrogen aktivitet kan läkemedlet inte vara östrogen i människokroppen. Av dessa skäl har det använts för att behandla bröstcancer. Kombinationen av Masteron och Nolvadex är effektivare än kemoterapi vid behandling av denna cancer. 

 

På grund av dess antiöstrogena egenskaper är det populärt bland kroppsbyggare. När den används korrekt bibehåller den muskelmassan väl under torkningen. Masteron, som andra steroider, påskyndar ämnesomsättningen och ökar också lipolyshastigheten (nedbrytningen av fetter). Användningen av denna steroid orsakar en ökning av styrka och uthållighet. Huvudaktiviteten i denna butik är försäljning av steroider och andra läkemedel inom sportfarmakologi, vilket ökar träningseffektiviteten. 

 

Handling "Masteron".

 

Effekterna av Masteron syns tydligt under torkperioden. Det är inte lämpligt för att öka muskelmassan. Det används av kroppsbyggare i slutet av kursen, för att bryta ner fett och för att hålla muskelmassan i god form. Masteron kan öka olika egenskaper hos idrottare utan att gå upp i vikt. Till viss del kommer det att öka återhämtningsprocesserna.

 

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket