NPP 150

kr360.00

Artikelnr: 56 Kategori:

Beskrivning

Nandrolonfenylpropionat 100

Nandrolon fenylpropionat

Nandrolonfenylpropionat (Nandrolonfenylpropionat). Detta läkemedel tillhör gruppen anabola steroider. Du kan köpa Nandrolone i vår webbutik. Vårt företag har funnits på marknaden i över tio år. Vi har en ledande position inom försäljning av viktökande läkemedel, tar hand om din hälsa och levererar endast högkvalitativa viktjusteringsläkemedel.

Efter en enda injektion av Nandrolone varar effekten 7-15 dagar. Det har en svag androgen effekt. Ursprungligen användes det för att behandla ett stort antal sjukdomar och sjukdomar, där det visade sig vara utmärkt. Bland andra sjukdomar hjälper det patienter med osteoporos, bröstcancer, brännskador och tillväxthämning hos barn.

Det är värt att notera att Nandrolone har en annan positiv kvalitet, som ofta talas om av dem som tar denna steroid för att förbättra immunsystemets funktion. Enligt obekräftade rapporter stärker det immunförsvaret avsevärt, så det används ofta som en allmän tonic.

Köp Nandrolone

Vid den här tiden används läkemedlet ofta av idrottare innan de förbereder sig för tävlingar och i vardagen. Ibland kombineras det med testosteron. I det här fallet måste injektioner göras oftare, eftersom detta medel avlägsnas snabbast från kroppen.

Läkemedlets positiva egenskaper:

  • proteinförlust i celler minskar;
  • regenereringsprocessen ökar;
  • kroppen återhämtar sig snabbt efter ansträngning;
  • det minsta av alla droger behåller vätska i kroppen;
  • har en lätt belastning på levern.

Vanligtvis utförs injektioner var 3-4: e dag. Den genomsnittliga dosen är 25-100 mg per injektion. Den totala veckodosen överstiger inte 300-400 mg per vecka. Det bör noteras att innan du använder något läkemedel eller hormon, behövs ett specialistkonsultation, liksom strikt efterlevnad av alla doser och injektionsregler. Detta läkemedel är inte lämpligt för kvinnor, eftersom det skadar kvinnokroppen.

Om du av hälsoskäl eller i samband med professionell sport behöver läkemedlet, besök vår onlinebutik och köp Nandrolone Phenylpropionate eller andra medel för att stödja kroppen och den fysiska formen.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket