Apto-Turinabol

kr730.00

Artikelnr: 70 Kategori:

Beskrivning

Apto-Turinabol

Släpp formulär – orala 10 mg tabletter eller injektion i ampuller

Den aktiva substansen är klorodehydrometyltestosteron

Lusten att få en ren torr muskelmassa utan överskott av vatten med hjälp av AAS är det som skiljer en erfaren idrottare från en nybörjare. Turinabol, en modifierad metanbaserad steroid, hjälper till i denna svåra uppgift.

Vår butik erbjuder en rik katalog med läkemedel från olika märken, men med samma effekt: Turanabol, Turinabol, Turinover och många andra. Vi garanterar snabb leverans både genom självhämtning och kurir, tillgänglighet av intyg om överensstämmelse och priser från tillverkaren.

Egenskaper och effekter

Att ta läkemedlet i kombination med intensiv träning, rätt näring och sömnregim garanterar idrottaren följande effekter:

  1. Muskeltillväxt av hög kvalitet. Endast torr muskelmassa, inte ett gram vatten. På en kurs kan du gå upp till 4-6 kg. Dessutom kommer återställningsfenomenet att minimeras, särskilt om du använder sportnäring.
  2. Förbättrad uthållighet, vilket kommer att gynna aerob träning.
  3. Styrkeförbättring: Dina träningsresultat kommer att skjuta i höjden.
  4. Förbättring av muskeldefinitionen: dragning och utskjutande vener garanteras.
  5. En minskning av mängden SHBG, vilket förbättrar anabolism och testosteronproduktion. Detta kommer att vara särskilt användbart när det kombineras med andra steroider.
  6. Skydd av hjärt-kärlsystemet.

När det gäller de kemiska indikatorerna för Turinabol är de följande: 180% anabola och 50% androgen aktivitet i förhållande till testosteron, ingen aromatisering, hög toxicitet för levern, den svaga effekten på HH-axeln.

Ett intressant faktum: du kan köpa orala steroider eller injektionsampuller från oss. Mer information i motsvarande avsnitt.

Biverkningar och nackdelar

När du tar Turinabol är negativa reaktioner möjliga i form av leversjukdomar på grund av dess höga toxicitet. De är fortfarande de enda möjliga negativa reaktionerna vid överdosering och försummelse av reglerna för antagning. I mycket sällsynta fall är undertryckande av produktionen av eget testosteron och erektil dysfunktion möjlig: enligt statistiken registrerades de bara 1 gång vid 5 års användning.

Av bristerna utpekar nybörjare endast det höga priset på Turinabol. Det finns dock inga billiga läkemedel på marknaden med samma effekter.

Råd: med tanke på den höga belastningen på kroppen rekommenderas det att du kontrollerar din hälsa och konsulterar din läkare innan du köper Turinabol.

Hur du tar Turinabol

Bruksanvisningen är följande:

  • en solo av Turinabol. För nybörjare – upp till 20-40 mg, för erfarna idrottare och proffs – upp till 100-150 mg per dag, för idrottare och idrottare som upplever aerob aktivitet – upp till 10-20 mg per dag. Kursens längd bör inte överstiga 6 veckor. Det rekommenderas att dela upp den dagliga dosen i flera portioner för att undvika hormonella stigningar och minska belastningen på levern;
  • kombinerad. För att förbättra resultaten är det bra att kombinera läkemedlet med testosteron enanthate. Detta hjälper till att minska biverkningarna och maximera muskelvinsten. Optimal dos: 250 mg testosteron varje vecka, 20 mg "tbol" dagligen. Kombinationssteroider kan också köpas i vår butik.

I slutet av kursen återstår bara att genomföra PCT med Tamoxifen eller någon annan östrogenreceptorblockerare. Du kan köpa dem på ett apotek eller hämta dem i vår katalog. Men om kursen varade i mindre än 6 veckor och analysen av hormoner i slutet av det visar sig vara normal, kan PCT försummas.

Faktum: När du tar läkemedlet krävs inte användning av östrogener eller gonadotropin.

Recensioner

De allra flesta recensionerna av Turinabol är positiva. Det används av både nybörjare och amatörer som besöker gymmet för självutveckling, såväl som professionella kroppsbyggare, tyngdlyftare, kraftlyftare och andra idrottare. Alla noterar den höga effektiviteten vid rekrytering av magra muskler, små eller inga biverkningar och ett minimalt återställningsfenomen. Med tanke på uppsättningen kvaliteter lönar sig läkemedelspriset helt.

Till skillnad från testosteron, som sällan röks solo, fungerar Turinabol bra utan ytterligare AAS. Även nybörjare använder det eftersom det sällan visar biverkningar och inte skadar kroppen vid rimliga doser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket