Nandro D

kr420.00

Artikelnr: 83 Kategori:

Beskrivning

Nandro 250 van Unigen är en rasspektrumsteroïde med matig anabole och minskad androgenaktivitet. Den huvudsakliga aktiva ingrediensen är nandrolondecanoaat, dat in kleine hoeveelheden in the body wordt uitgescheiden. Afgiftevorm – vloeistof voor injectie, ampulvolym 10 ml, dosering 250.

Nandro 250 Junigen används om effektief spiermassa op te bouwen, evenals om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten, botten te versterken en de immunity to vergroten. Het medicijn blir som en redelijk veilige steroïde beschouwd, men het high vermogen om te interageren met progestageenreceptoren förhöjt het risico op bijwerkingen.

Anabole activiteit van de steroïde är 150% van testosteron, androgen 30% van testosteron.

Effecten van Nandro 250 Unigen

  • uitgesproken opbouw van spiervolumes, tot 10 kg in één opname;
  • de afwezigheid van het rollback-fenomeen, därmed den gewonnen vikt blivande existens, även na het annullera van de cyclus;
  • preventie van het optreden van pijnlijke gevoelens in de gewrichten, versterking van het botapparaat en ligamenten door de productie van collageen te activeren, evenals gewrichtsvloeistof;
  • tånamn van het uithoudingsvermogen som följd av ett tånamn av de massa van rode blodcellen. Dit leidt tot een betere zuurstoftoevoer naar de weefsels en minder verzuring;
  • het verhogen van de individuella immuniteten från en atleet.

Bijwerkingen na het nemen van een steroïde zijn zeldzaam. Ze worden vertegenwoordigd door symptomen van virilisatie, hypercalciëmie, menstruele onregelmatigheden, remming van de ovariële function bij vrouwen, evenals hyperpigmentatie van de huid en irritation van de urinewegen bij mannen.

Farmacodynamische eigenschappen:

Een synthetisk derivaat van testosteron met een verzwakte androgene, maar versterkte anabole function.

Het anabole effect komt tot uiting door de activering van herstelprocessen in het epitheel (integumentair en glandulair), bot- en spierweefsel as gevolg of stimulatie van eiwitsynthese en structurele componenten van cellen. Verhoogt de fullständighet van de opname van aminozuren uit de dunne darm (mot bakgrunden av en eiwitrijk diet), vilket gör en positiv stikstofbalans ontstaat. Stimuleert de aanmaak van erytropoëtine en activeert anabole process in het beenmerg, die zich bij gelijktijdige toediening van ijzerpreparaten manifesterar sig som en antianemisk effekt. Remt de synthese van gonadotropines en endogeen testosteron. I stora doser behöver det de spermatogenese. Kan de växa en sexuell utveckling av barnen vertragen.

Schendt de synthese van vitamine K-afhankelijke plasmastollingsfactoren (II, VII, IX, X) in the lever, verandert het plasmalipidenprofiel (förhöjd koncentration av LDL och kräveragt HDL-kvalitet), verbetert de reabsorptie van natrium and water in de nieren, wat bijdraagt ​​aan de vorming van perifeer oedeem. Dessa verkställer verdwijnen na stopzetting.

Farmacokinetische eigenschappen:

Na i / m toediening van 100 mg blir de Cmax i 1-3 weken berikt. Ondergaat biotransformation in de lever with de vorming van 17-ketosteroïden. Det blir förnamnligt i urinen utgiven (mer än 90%) och cirka 6% i ontlasting.

Gebruiksaanwijzingen

Behandeling van anemie bij nierfalen (förhöjt hemoglobinegehalte en celmassa), diabetische retinopathie, spierdystrofie, Werding-Hoffmann spinale amyotrofie, borstkanker (adjuvans), glomerulonefritis, uitgebreide brandwonden, osteoporose.

Wijze van applicering

De Nandro 250-cursus duurt lang genoeg – van twee tot twee och en halv månad. Vanwege het feit att nandrolon på eter blir gezet med en lång zijketen, hittar de intrade i kroppen geleidelijk plats, injektioner blir inte mer än en gång per vecka utförda. De optimale wekelijkse dosering van de steroïde är van 400 till 600 mg av den aktiva ingrediensen (men de berekening blir naturligt puur individuellt utförs, vanligtvis i förhållandet mellan 4 milligram av medicinen per 1 kg lichaamsgewicht). De standaardkuur är lång, och du måste inte utföra – det kommer att bli fler resultat med två cyklar från korta dagar och doseringen och med en kraft.

Hur neemt u Nandro 250 i kombination med andra steroïden i:

De combinatie van nandrolon is a prioriteit, aangezien de solo-kuur van het medicijn tal van nadelen heeft in de vorm van onderdrukking van de hormoonproductie, minskad libido, enz. Meestal wordt Nandro 250 kombinerad med testosteron. Kombinationer med stanozolol och methandrostenolon är också möjliga.

Bijwerkingen

Bij vrouwen – symptomen van virilisatie, remming van de ovariële funktion, menstruatiestoornissen, hypercalciëmie.

Bij mannen: in de prepuberale period – symptomen van virilisatie, idiopathische hyperpigmentatie van de huid, vertraging of stopzetting van de growth (verkalking van de epifysaire groeizones van buisvormige botten); in de postpuberale period – irritatie van de blaas, gynaecomastie, priapisme; op oudere leeftijd, prostaathypertrofie en / of carcinoom.

Bij mannen en vrouwen – de progressie van atherosclerose, perifeer oedeem, dyspeptische stoornissen, reducerad leverfunctie met geelzucht, veranderingen in the aantal leukocyten, pijn in lange botten, hypercoagulatie met neiging tot bloeden.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket