Mesterolone (Proviron) 50 mg

kr1,200.00

Artikelnr: 55 Kategori:

Beskrivning

Mesterolone (Proviron) 50 mg

Beskrivning av läkemedlet

Proviron är en steroid som hjälper dig att nå ditt ideal när det gäller att bygga muskler snabbare. Har ingen anabola effekter. Finns i pillerform, det är bekvämt för oral administrering. Den aktiva ingrediensen är mesterolon, vilket också är det inofficiella namnet på detta läkemedel.

Rekommendationer för användning

Proviron kan köpas inte bara för behandling av manliga sjukdomar (till exempel infertilitet), det kan också användas av idrottare. För kliniska ändamål används detta läkemedel ofta och ordineras endast till könsmogna män. Barn får inte ta det, kvinnor kan ordineras av läkare och det är viktigt att följa dosen.

Proviron i Ryssland är inte särskilt populärt bland tyngdlyftare jämfört med andra läkemedel som innehåller testosteron. Det bör inte heller användas för att förbättra den övergripande konditionen. När du tar läkemedlet måste du övervaka prostatakörtelns tillstånd för att undvika uppkomst av cancer.

Kontraindikationer

Den viktigaste kontraindikationen att använda är individuell intolerans mot komponenterna och överkänslighet mot ingredienser, cancertumörer. Innan du börjar kursen måste du rådfråga en läkare.

Rekommendationer för användning

Hur tar jag Proviron 50 mg? Som regel används läkemedlet tillsammans med andra läkemedel, i blandade kurser börjar de använda det från den andra veckan. Det används som ett antiöstrogen, dvs förhindrar omvandling av testosteron till kvinnliga könshormoner. Du bör börja ta läkemedlet med 50 mg parallellt med aromatashämmare.

Effekten av läkemedlet

Vad är effekten av Proviron-tabletter?

  • De förbättrar musklerna, ger dem fasthet.
  • Stimulerar styrka.
  • Ökar spermier.
  • Kompensera för otillräcklig utsöndring av manliga könshormoner.

Detta läkemedel påverkar inte sin egen hormonproduktion, vilket gör det populärt bland idrottare. Det kompenserar för bristen på testosteron och eliminerar samtidigt de problem och nackdelar som är förknippade med det. För professionella kroppsbyggare visar sig det här verktyget vara effektivt för att upprätthålla formen, det används ofta för långa kurser, eftersom det räcker att ta fliken Proviron för att behålla resultatet. 25 mg 20 Sherring Tyskland i små doser – upp till 50 mg per dag. I kombination med en diet kan du snabbt förlora fett och bygga muskler.

Det är enkelt att få drogen: du kan beställa Proviron i vår webbutik. På webbplatsen lämnar du en begäran och du får ditt köp på vår partners apotek. Detta arbetsflöde gör det möjligt för oss att hålla alla läkemedel i lager och erbjuda dem lagligt. Priset på läkemedlet i webbutiken är giltigt och motsvarar den kostnad som du får veta i apoteket. Utdelas av ett apotek med recept.

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket