Deca Durabolin

kr945.00

Artikelnr: 67 Kategori:

Beskrivning

 

 

 

Boldzone

Idag föredrar professionella idrottare alltmer att använda boldenone för att få muskelmassa. Detta injicerbara läkemedel är en lätt steroid och är en modifierad form av testosteron. Det användes ursprungligen inom veterinärmedicin, men har under senare år blivit populärt inom kroppsbyggnad och andra sporter.

Idrottare talar om boldenone som ett mycket effektivt läkemedel. Även om det har en relativt långsam effekt på kroppen jämfört med andra steroider, hjälper det att få kvalitet muskelmassa.

Funktioner i åtgärden

Uppbyggnaden av muskelmassa med boldenone uppnås genom en stark ökning av aptiten. Samtidigt är läkemedlet praktiskt taget fritt från biverkningar, det kan användas av både manliga och kvinnliga idrottare. Att ta boldenone ger:

  • Säker uppsättning muskelmassa;
  • Stärka uthållighet;
  • Styrka tillväxt.

Att ta detta läkemedel är särskilt användbart för dem som behöver konsumera ett stort antal kalorier, men det är svårt att göra det av någon anledning. Det rekommenderas också när du tar chockkurser av aptitdämpande steroider för att säkerställa önskad framsteg i muskelmassa.

En viktig fördel med läkemedlet är en låg nivå av aromatisering och minimal dämpning av produktionen av sitt eget testosteron. Idrottare som tar boldenon i den rekommenderade dosen kanske inte är rädda för gynekomasti, svullnad och andra obehagliga effekter i samband med höga östrogennivåer.

Boldenone fungerar bra med nästan alla andra anabola steroider. Således kan den användas både för att få muskelmassa och under torkning.

Hur tar man drogen korrekt?

Boldenone är inte avsett för snabba resultat, det tas under en kurs på 10-12 veckor eller mer. Man bör också komma ihåg att den aktiva substansen har en relativt lång halveringstid – minst 9-10 dagar. Därför är det bästa alternativet att injicera läkemedlet en gång i veckan.

Sällsynta biverkningar av att ta boldenone inkluderar:

  • Acne;
  • Skallighet;
  • Hypertrofi av prostata.

Oftast uppstår dessa biverkningar när den rekommenderade dosen överskrids.

 

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket