Test E

kr390.00

Artikelnr: 81 Kategori:

Beskrivning

Test E van Unigen är en op testosteron enanthaat baserade steroïde i form av en vloeistof för injektion. Het viktigaste ingrediens har den egenskap de aktivitet på långa termijn te behouden. Volymen van één ampul är 10 ml, doseringen är 250 mg.

Vanwege de langdurige werkingsperiode van enanthate, dat är 2–3 weken blir de noodzaak av frekventa injektioner till ett minimum begränsat. Zo blijft de hormonala bakgrunden från de atleet på en stabiel niveau zonder het risico van lokala allergische reacties (bultjes, hyperemie, jeuk).

Indicatoren van anabole and androgenene activiteit van Depot Test 250 Yunigen vallen samen with die van testosteron. Het vermogen om in estrogenen om te zetten is hoog, de kans op onderdrukking van de hypothalamus-hypofyse-testes-as is uitgesproken. Maar door de lage levertoxicitet är de kans på en negativ effekt på de lever kleiner. De duur van het medicijn är 15 dagar.

Test E Unigen-effekt

  • versnelde spieropbouw;
  • algemene versteviging van het lichaam, versterking van het immuunsysteem;
  • aktivering van regeneratieve processer;
  • minskning av lichaamsvet;
  • versterking van gewrichten en ligamenten.

Onder de negatieve reacties die voortvloeien uit de inname van een steroide, kan men tekenen onderscheiden van overmatige seksuele stimulation (priapisme en andere), en hög frekvens av erektier, hypertrofie van het mannelijke geslachtsorgaan, stoornissen in de rijping van het sperma, gynaecomastie, acne , depressie, aggressivitet.

Farmacodynamische eigenschappen:

Testosteron Enanthate är en ester van testosteron. Testosteron är het primaire mannelijke geslachtshormoon som gesynthetiseerd och uitgescheiden door de testikels. Het stimuleert de groei en ontwikkeling van mannelijke geslachtsorganen en secundaire geslachtskenmerken (rijping van de prostaat, zaadblaasjes, penis en scrotum), haarverdeling volgens mannelijk patroon op the gezicht, schaambeen, borst), de ontwikkeling van het strottenhoofd, the body spieren en vetverdeling. Behoudt stikstof, natrium, kalium en fosfor, verbetert het anabolisme en minskat het eiwitkatabolisme. Een voortijdige verhoging van de concentratie testosteron in het bloedplasma in the period vóór de puberteit zorgt zorgar för att de pijnappelklier blir sluten och de växer blir underbrutna. Stimuleert de aanmaak van erytropoëtine en erytrocyten. Door het mechanisme van negatieve feedback (feedback) remt het de secretie van luteïniserende en follikelstimulerende hormonen van de hypofyse en remt het de spermatogenese. Bij mannen met primair hypergonadotroop hypogonadisme is het niveau van gonadotrofinen genormaliseerd.

Bij vrouwen remt het de gonadotrope funktion van de hypofyse, de functie van de eierstokken, de borstklieren en orsakat het atrofie van het endometrium. Antagonistische funktion med avseende på östrogen används vid behandling av vleesbomen, endometriose, borstkanker. Toont a gunstig effect on klachten van de climacterische period.

Farmacokinetische eigenschappen:

Testosteron enanthate blir långt upptagen. De maximale koncentrationen i blodet blir 72 uur na toediening waar upptagen. De actie duurt 2-4 weken. I blodet binder vid 98% av testosteron sig till en specifik globulinfractie die testosteron och estradiolbind. Biotransformation finner plats i de lever to different 17-ketosteroïden, die na conjugatie with glucuronzuur of zwavelzuur in de urin werden uitgescheiden (ungefär 90%). Ongeveer 6% van het geabsorbeerde geneesmiddel blir ongebonden uitgescheiden in de ontlasting.

Gebruiksaanwijzingen

Bij mannen – androgene insufficiëntie na castratie, eunuchoidisme, de impotentie van hormonale oorsprong, symptomen van mannelijke menopauze (minskad libido, mentale och fysikalisk aktivitet), akromegali; mötte hypertrofie van de prostaat; osteoporos orsakas dörr androgeentekort; met angioneurotische vormen van angina pectoris.

Bij vrouwen – met climacterische vasculaire en zenuwaandoeningen in gevallen waarin oestrogene geneesmiddelen gecontra-wrote zijn (voor tumoren van de geslachtsorganen en borstklieren, baarmoederbloeding); gelijktijdig met bestralingstherapie voor borst- en eierstokkanker (meestal bij vrouwen jonger dan 60 jaar); mötte disfunctionele baarmoederbloeding bij oudere vrouwen.

Bijwerkingen

Priapisme en andere tekenen van overmatige seksuele stimulatie (frekventa erektier); bij jongens in de prepuberale period – versnelde seksuele utveckling, förhöjd frekvens av erektier, förstorad penis och fortidig stängning av de epifysen; schade aan de spermatogenese en minskad rijping van het sperma, oligospermie en ett namn av het ejaculaatvolume; afwijkingen van de prostaatklier; bij vrouwen – bloeding uit het geboortekanaal, ökad libido; bij langdurig gebruik van het medicijn zijn symptomen van virilisatie mögligt; hirsutisme, gynaecomastie; seborrhea, acne, vette huid, versneld haarverlies; natrium- en waterretentie, oedeem; symptomen van hypercalciëmie; tromboflebit; misselijkheid, cholestatische geelzucht, ökade niveaus van leveraminotransferasen (als de inname blir stopgezet, normaliseren ze); hoofdpijn, depressie, aggressivitet, ångest, slaapstoornissen, parestesi.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket