Dianabol 25 mg

kr1,030.00

Artikelnr: 65 Kategori:

Beskrivning

 

 

 

Dianabol 25 mg

Dess kraftfulla anabola och låga androgena effekter gör Dianabol till en av favoritsteroiderna för kroppsbyggare och erfarna idrottare. Med hjälp uppnås betydande resultat när man får massa och ökar styrkan.

Det finns två former av läkemedlet – oral och injektion. Det senare används dock praktiskt taget inte på grund av dess höga kostnad och låga effektivitet.

Intressant fakta: Dianabol har använts sedan förra seklet. De tilldelades både nybörjare som deltog i gymmet och professionella kroppsbyggare, olympiska idrottare.

Egenskaper och effekter

Efter att ha köpt och börjat ta pengar från Balkan kommer idrottaren att kunna:

 1. snabbt få muskelmassa genom att påskynda proteinsyntes. I en kurs av Dianabol kan du få upp till 15% av den totala kroppsvikten.
 2. öka effektprestanda;
 3. stimulera accelerationen av återhämtningsprocesser i kroppen;
 4. förbättra absorptionen av användbara spårämnen och protein;
 5. att stärka ben- och artikulära system;
 6. skydda dig från katabolism;
 7. påverka hematopoies positivt och öka nivån av erytropoietin;
 8. öka aptiten;
 9. och till och med bränna subkutant fett lite.

Från de kemiska egenskaperna hos Dianabol kan 200% anabola och 50% androgen aktivitet i förhållande till testosteron urskiljas, måttlig toxicitet för levern.

Råd: i vår butik kan du köpa steroider för den kombinerade kursen med Dianabol, vilket betyder för profylax och eftercykelbehandling. Det senare kan köpas på apotek, men kostnaden blir mycket högre.

Biverkningar och nackdelar

Att ta Dianabol kan leda till gynekomasti, akne, håravfall, högt blodtryck, lever- och njursjukdom, vätskeretention och till och med testikelatrofi. Men allt detta manifesterar sig bara vid överdoser och en felaktigt konstruerad kurs. För att undvika allt detta bör du följa rekommendationerna, träna intensivt, äta rätt och använda sportnäring för att minimera återgångsfenomenet.

Bland nackdelarna med Dianabol kan man bara välja ut det höga priset. Det är dock helt motiverat när vi överväger läkemedlets säkerhet, effekt och effektivitet.

Råd: Innan du köper en produkt bör du kontrollera din hälsa och kontakta en läkare.

Hur man använder

Reglerna för att ta Dianabol är följande:

 • när det tas solo, ta inte mer än 5-50 mg per dag. Det specifika värdet beror på enskilda indikatorer – allmän hälsa, fysisk kondition och erfarenhet av farmakologi. Kursens längd bör inte överstiga 7-8 veckor;
 • med kombinerade kurser är det bra att kombinera Dianabol med Stanozolol, Nandrolone eller Sustanon för att få torr massa. Ytterligare AAS bör inkluderas i receptionen i slutet av kursen, vilket kommer att konsolidera den uppnådda massan och resultaten;
 • allmänna råd: att dela den dagliga dosen flera gånger för att inte ladda hormonsystemet, kvinnor bör inte ta mer än 5 mg per dag,

I slutet av Dianabol-kursen måste du genomgå eftercykelbehandling. För att göra detta bör du köpa ett lämpligt botemedel – Tamoxifen eller Clomid. Detta gör att du kan jämna ut produktionen av ditt testosteron.

Recensioner

Kombinationen av överkomligt pris, hög effektivitet och säkerhet gör produkten till AAS favorit bland både nybörjare och proffs. Dianabol används av idrottare och tyngdlyftare, kroppsbyggare och idrottare som är involverade i kampsport, simning. Och den snabba eliminationen från kroppen inom fem dagar gör att även idrottare kan köpa produkten för användning strax före tävlingen.

Öka muskeltillväxten samtidigt som du förbättrar styrka och hälsa – köp Methandrostenolone från All-Steroid Store! Du kan ta reda på leveranstider och priser i motsvarande avsnitt.

 

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket