Rimobolan

kr1,200.00

Artikelnr: 63 Kategori:

Beskrivning

 

 

 

Rimobolan

Det finns många starka produkter på steroidmarknaden. Vissa är mer lämpliga för nybörjare eftersom de inte är så effektiva. Men inom farmakologi finns det ett lager av läkemedel som upptar en genomsnittlig position när det gäller effektivitet och pris. Ett av dessa läkemedel heter Primobolan Depot, vars kurs du kan köpa i vår butik.

Det finns två former som alla redan är vana vid, oral och injektion. Oral kallas helt enkelt Primobolan och oralt stavas med prefixet Depot. I vår butik kan du köpa båda Primobolan Depot-formerna, priset för dem är löjligt.

Därför blir det inte svårt att välja den lämpligaste Primobolan för kursen. Det är värt att notera att de flesta idrottare oftast köper injektionsformuläret. Det är mycket billigare och bättre levereras till kroppen. Du kan köpa Primobolan i vår butik, priserna går alltid ner.

Effekten

Oftast används detta läkemedel under torkningsprocessen för att inte förlora muskelmassa. På grund av dess mjukhet och inte starka effekt är Primobolan inte avsedd för allvarliga bulkingändamål. Därför, om du bestämmer dig för att torka ut, bör du också ta en kurs med Primobolan, det hjälper till att hålla den ackumulerade massan så mycket som möjligt.

Vi har också ett brett utbud av produkter som du kan kombinera Primobolan med. Du kan köpa allt detta till ett lågt pris genom att helt enkelt lägga till det i kundvagnen. Det brukade vara mycket lättare att få Primobolan på ett apotek, men nu måste du köpa från olika leverantörer, så vi är glada att kunna förse dig med den här underbara produkten.

Korrekt kurs

Vanligtvis varar en Primobolan-solokurs cirka 8 veckor. Om du ökar den ökar sannolikheten för biverkningar. Doseringarna ligger i området 50-100 mg per dag, och PCT börjar ett par dagar efter kursens slut. En kurs med ett engångsintag per vecka vinner popularitet, i vilket fall dosen blir 400 mg. Precis som i fallet med PCT och Primobolan kan du köpa allt detta genom att lägga till i kundvagnen och göra ett köp.

Många idrottare tycker att Primobolan Depot bäst kombineras med andra anabola steroider. Det kan vara Nandrolone, Sustanon, Anadrol och andra Testosterones. Det bör påminnas om att följa instruktionerna för att undvika biverkningar. En trevlig bonus för dig är att vi alltid sänker priset på Primobolan så att du kan köpa det på de mest gynnsamma villkoren.

I de injicerbara steroiderna hittar du testosteronsuspension, testosteron fenylpropionat, testosteron cypionat, testosteron enanthate, Deca, Boldenone, Winstrol, Masteron, trenbolonacetat (enanthate och en blandning av trenbolonestrar), liksom Dianabol-injektion och Oksimetalon-injektion. I allmänhet, någon steroid för en bra kurs.

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket