Stano-lab 20

kr430.00

Artikelnr: 59 Kategori:

Beskrivning

 

 

 

Stano-lab 20

Kort beskrivning av läkemedlet Stano-lab 20

Stano-lab 20 är en mycket anabol steroid med milda androgena egenskaper. Stano-lab 20 är efterfrågad bland alla typer av idrottare som använder sportfarmakologi för att öka styrkaindikatorer, bränna överflödigt fett, öka uthållighet och få högkvalitativ muskelmassa.

Stano-lab 20 produceras av ett relativt ungt men redan väletablerat företag, 7Lab Pharma. Huvudkomponenten i Stano-lab 20 är Stanozolol, som först producerades 1962 för medicinskt bruk och har glädjat idrottare med resultatet av intaget i årtionden. Stano-lab 20 har 320% anabola och 30% androgen aktivitet jämfört med endogent testosteron.

Stano-lab 20 tabletter, i kombination med intensiv träning och en korrekt balanserad diet, gör det möjligt för en idrottare att uppnå imponerande resultat, och med korrekt användning av läkemedlet läker också kroppen. Stano-lab 20 gör att idrottaren kan öka aptiten, uthålligheten och styrkan, ta bort överflödigt fett och vätska från kroppen och ge musklerna en mer framträdande form. Idrottaren kommer att kunna känna en kraftstyrka nästan omedelbart efter att ha tagit Stano-lab 20-tabletten och kommer att kännas i 8 timmar. På grund av den inte så långa åtgärdstiden rekommenderas att du tar läkemedlet regelbundet under hela kursen.

Biverkningar av läkemedlet Stano-lab 20

Det bör noteras att läkemedlet inte bara kan ha en positiv effekt på kroppen i sällsynta fall, och med en felaktigt beräknad dos kan biverkningar observeras. De manifesterar sig i form av högt blodtryck, en ökning av kolesterol i kroppen, man bör också komma ihåg att Stano-lab 20 orala tabletter har en toxisk effekt på levern.

Uppmärksamhet! Nu finns Stano-lab 20 10 mg (Stanozolol 10 mg) i ny förpackning.

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket