BONAVAR

kr470.00

Artikelnr: 91 Kategori:

Beskrivning

Oxandrolon ( Anavar, Vasorome, Anatrofill, Oxandrin ) är en anabole steroïde gjord dörr. Searle Laboratories 1964 onder de merknaam Anavar. En synthetische steroïde där den andra koolstofatoom i ring A är vervangen genom en zuurstofatoom.

Het werd oorspronkelijk använt om verzwakte HIV-integrerade patienter, bloedarmoede, återhämtning av brandwonden och botversterking att behandla. Al snel werd het actief använt vid bodybuilding och blev det upptagen i listan med mediciner för onderwerpcontrole.

Anabole-verksamhet:

  • Verbetering van de verlichting och stevigheid van de spieren (de viktigaste funktionerna av oxandrolon)
  • Verhoogde kracht
  • Vet verbranden
  • Verhoogde groeihormoonspiegels

Oxandrolon används inte för spiergroei. Den huvudsakliga effekten är om verlichting te creëren en de laag onderhuids vet te reduce.

Tappning och dosering:

De duur van de Anavar-solo-cursus är 6-8 weken. De maximale normalt verdragen dagelijkse dos är 80 mg verdeeld över 3 doser. Du måste börja med en dosering av 20 mg / dag, där du doserar i två doser fördelat. Efter en vecka är det en verhoging på 40 mg / dag.

Två dagar efter slutet av användningen av Anavar, måste du under 1-2 veckor en kuur med Tamoxifen van 10 mg / dag dricka om produktionen av din egen testosteron att härställa.

Combinatie met andere medicijnen:

Om de bästa resultaten som kan erhållas och om några verkstäder som ska förefalla, het wordt aanbevolen om stark androgene geneesmiddelen in de cyclus op te nemen:

  • Sustanon
  • Primobolan
  • Testosteron

När Anavar blir kombinerad med andra läkemedel, är den genomsnittliga doseringen 40 mg / dag. Oxandrolon-cycli samen med andra mediciner skapar dig inte bara i staten om verlichting te få, men också om spiermassa te få.

Bijwerkingen:

Verminderd libido, bij constant hoge doseringen, onderdrukking van de productie van eigen testosteron, stijging van de bloeddruk, hoofdpijn, misselijkheid är möjligt. Bijwerkingen zijn zeldzaam och Anavar blir som en av de säkraste steroïden.

 

"

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket