Anadrol 50

kr460.00

Artikelnr: 50 Kategori:

Beskrivning

Anadrol 50

Hälsningar till alla läsare som stöder en hälsosam livsstil! Dagens ämne kommer att täcka området farmakologi, eller snarare läkemedlet Oxymetalon, som har flera sorter. Nedan kommer vi att diskutera dess egenskaper, tillämpningsregler, biverkningar, kontraindikationer etc. och också ta reda på hur effektivt det accelererar tillväxten av muskelmassa.

Vad är detta läkemedel och vad är det för?

Oxymetolon är en populär steroid bland idrottare som stimulerar produktionen av hormonet erytropoietin och förbättrar bildandet av hemoglobin. Enkelt uttryckt låter detta ämne, på grund av dess höga anabola egenskaper, idrottare snabbt gå upp i vikt, öka styrkan och också läka skador.

Beskrivning och en kort historik över utseendet

Steroiden Oxymetalon såg världen först 1959, när Syntex Pharmaceuticals uppfann den för att behandla sjukdomar orsakade av en obalanserad röd blodkropp (syrebärande celler). Den är av natur syntetisk och har många olika namn: Oxydex, Anapolon, A 50, etc.

Försäljningsvillkor

Anadrol (samma Oxymetalone) anses vara ett absolut godkänt läkemedel och säljs oftast i pillerform. Det har många namn och olika tillverkare, därför är köpet enklast att göra genom att beställa via ett företag eller internet. Detta kräver inga recept, men innan kursen måste du läsa bruksanvisningen ordentligt för att uppnå maximal effekt och minska sannolikheten för biverkningar.

Hur påverkar det kroppen?

Steroidprofilen för detta läkemedel skiljer sig inte från dess analoga prover (Turinabol, Winstrol, Deca, etc.) och har en större effekt på muskuloskeletala systemet. Dessutom påskyndar det alla metaboliska processer, vilket ökar effektiviteten i träningen. Enkelt uttryckt får musklerna samma belastning men återhämtar sig snabbare och risken för skador minskas. Detta gör att du kan uppnå snabb viktökning.

Farmakokinetik och farmakodynamik

Anapolon är ett starkt anabola ämne, det vill säga det ämnet som ökar ämnesomsättningen, och också påskyndar bildandet av nya celler, hemoglobinsyntes och aktiverar blödning.

 1. Först och främst skapar detta läkemedel gynnsamma förhållanden för reproduktion av kollagen, vilket gör muskuloskeletal vävnad mer elastisk och därmed låter den tåla ökade belastningar.
 2. Tillsammans med en ökning av kroppsvikt aktiverar Anapolon andra system som ökar nivån av vatten och fett, som näringsämnen i kroppen, vilket också beaktas i effektiv vikt.
 3. När det tas av kvinnor, har Anadrol 50 en effekt på produktionen av hormoner östrogen och progesteron, vilket påverkar menstruationscykeln, graviditet och sexuell utveckling, och kan följaktligen orsaka avvikelser i kroppens funktion.

Ett annat kännetecken för sådana boosters är systematisk, det vill säga kursanvändning. På grund av detta är det extremt svårt att upprätthålla resultaten (vikt, styrka etc.) efter kursens slut, och en kraftig nedgång är möjlig även när man byter läkemedel för farmakologi eller diet.

Släpp formulär

Äkta Oxymetholone produceras endast i två former – 50 mg tabletter och injektioner. Till skillnad från det senare är det förstnämnda det vanligaste och säljs ofta på webbplatser eller i sportnäringsbutiker. Det ungefärliga priset på ett sådant läkemedel varierar beroende på storleken på förpackningen. Det är orealistiskt att hitta det i ampuller eftersom de produceras i små mängder endast för dem som inte kan ta piller av någon anledning.

Sammansättning

Om vi ​​pratar om anabola ämnen är det viktigt att ta hänsyn till den aktiva förmågan. Det manifesteras av Oxymetalon, som är av syntetiskt ursprung. Det vill säga, dess molekyl i beredningen är det huvudsakliga aktiva elementet som påverkar massan. Alla andra anses vara extra och nödvändiga för assimilering. Enkelt uttryckt är Oxymethalon både namnet på både läkemedlet och det ämne som det består av.

Fördel och skada

När man specificerar de positiva egenskaperna hos anabola steroider och deras nackdelar kan man dra slutsatsen att de är desamma som andra liknande ämnen. Av fördelarna sticker följande ut.

 • Bra kroppsavlastning på bara några månader.
 • Ökad styrka och minskad risk för skador.
 • Snabb återhämtning efter träning.
 • Acceleration av metaboliska processer.

Mot bakgrund av dessa betydande fördelar finns det också nackdelar som redan påverkar hälsotillståndet.

 • Den största nackdelen är brott mot testosteronproduktion på ett naturligt sätt.
 • Obalans i metaboliska processer.
 • Förmågan att återvända (snabb viktminskning i slutet av mottagningen).

Oxymetolon anses vara ett bra läkemedel när det gäller snabb fysisk utveckling, men parallellt med det fortsätter många processer i kroppen i en snabbare takt och stör därmed den naturliga balansen. Det vill säga det har betydande för- och nackdelar som är motsatta till varandra.

Indikationer och kontraindikationer

I vissa fall är det till och med fördelaktigt att ta detta läkemedel, eftersom det ursprungligen uppfanns som ett läkemedel. Det ordineras för patienter med anemi och används också vid strålbehandling. Tack vare dess egenskaper ger Oxymetalone snabb återhämtning och återgår till det gamla livet. Men med fel inställning kan du orsaka kolossal skada på kroppen.

Till exempel förbjuder förekomsten av njurproblem kategoriskt användning av läkemedel, eftersom de kraftigt belastar utsöndringssystemet. Dessutom rekommenderas denna steroid inte för idrottare med lågt blodtryck och leversjukdomar, och ännu mer för gravida kvinnor. I allmänhet, om vi med rätta kan anta att anabola steroider är minst skadliga för en frisk och hård kropp.

Möjliga biverkningar

Efter att ha tagit Oxymetalone kan symtom från tredje part uppstå.

 1. Den mest signifikanta negativa effekten är på levern eftersom det är ett naturligt filter och passerar alla främmande ämnen genom sig själv.
 2. Manifestationen av manliga karaktärsdrag hos kvinnor (grov röst, präglad kropp, utskjutande vener etc.).
 3. Muskelspasmer (kramper).
 4. Obehag, frossa, buksmärta, matsmältningsproblem – dessa tecken kan uttryckas individuellt.
 5. Hudsjukdomar.

Anadrol är strängt förbjudet att ta under graviditeten, även om perioden bara är ett par veckor. Under sådana omständigheter är det bättre att ge upp dieter och onödig stress helt, men tvärtom, ta mer vila och äta hälsosam vitaminmat.

Överdos

Om du inte observerar dosen av läkemedlet medan du tar det, kommer du inte att gå av med en liten inställning. Överdosering kommer att orsaka allvarliga störningar.

 • Fetma är en ökning av kroppsfett.
 • Bröstförstoring (hos män).
 • I vissa fall en enkel störning (feber, buksmärta etc.).
 • Högt blodtryck.
 • Prostatit, håravfall och nervositet.

Sådana syndrom förekommer ofta hos dem som tar Oxymethalone och försummar rätt dos.

Hur länge håller paketet?

För att säga hur länge en förpackning av denna steroid kommer att hålla måste du ta hänsyn till storleken på själva förpackningen. Till salu är dessa oftast hittade.

 • 20 stycken – tillräckligt för 3 veckor.
 • 60 stycken – tillräckligt för hela kursen (6-7 veckor).
 • 100 stycken – ett paket är utformat för 3 månader och 1 vecka.

Tillverkaren anger dessa tidsintervall, med hänvisning till soladministrering med en standarddos (1 tablett per dag). Bilder av paketen presenteras nedan.

Lagringsförhållanden

Det rekommenderas att hålla Oxymetalon på samma plats som alla andra farmakologiska medel – på en plats skyddad från fukt och ljus. Detta kan vara ett skåp eller nattduksbord som ligger långt från vattnet. Då kommer läkemedlet inte att förlora sina egenskaper.

Hållbarhetstid

Åtgärdstiden för Anadrol 50 (samma Oxy) beror till stor del på förpackningen. Om detta är en injektionsform (i ampuller) är deras hållbarhet i allmänhet obegränsad. Detsamma kan sägas om kapslar. Men huvuddelen produceras antingen i blåsor eller i bubblor. I det första fallet garanterar förpackningen tillförlitlig täthet och därmed lång hållbarhet. Men för det andra, när tabletterna befinner sig i en yttre miljö, måste förvaring närmas klokt och alla förhållanden måste iakttas (skydd mot fukt och ljus).

Som regel behåller de flesta steroider sina egenskaper i många år, eftersom de har en syntetisk bas.

Hur tar man det rätt?

Du måste börja med att något läkemedel tas i enlighet med instruktionerna som följer med det. Innan den används måste den därför studeras noggrant, även om den är på ett främmande språk. När det gäller Oxymetalone beräknas det baserat på kroppsvikt och används i kroppsbyggnadstabletter på 50 milligram. Att öka dosen ger inte något resultat utan skadar bara kroppen.

Administreringssätt och dosering

Som nämnts ovan räcker det för en vuxen idrottsman 0,05 g av läkemedlet per dag (1 tablett). Detta räcker för att påskynda metaboliska processer och stärka muskuloskeletala systemet. Tidpunkten för intag påverkar inte särskilt resultatet, så det kan konsumeras före eller efter måltiderna.

Ökade doser är endast avsedda för behandling av sjukdomar och används inte inom sportområdet.

Kurslängd

Varje steroid, oavsett dos, tas under en viss tidsperiod, vilket kallas a "kurs". I fallet med Anadrol varar det en och en halv månad eller 6 veckor. I 45 dagar ska idrottaren ta en tablett (50 mg) varje dag, vilket kombinerar detta med en balanserad kost och kraftfull träning.

Mottagningsscheman

Det rekommenderas att endast använda Oxymethalon inom sportområdet under perioder av hård träning. Kursen kan antingen isoleras eller kombineras med andra läkemedel. Detta beror på det faktum att det förbättrar metaboliska processer, men påverkar svagt körtlarna som är ansvariga för produktionen av androgener (könshormoner), vilket orsakar deras brist. För att förbättra effekten kan hormoner fyllas på från utsidan genom att kombinera mottagning av Oxymetalone med andra medel.

Hur lång tid tar det att agera

Om vi ​​pratar om interna förnimmelser kan de höras redan under den första veckan (en ökning med 1-2 kg). Som regel minskar ledvärk avsevärt och styrka läggs till. Musklerna känns fulla och de återhämtar sig mycket snabbare.

Ett yttre påtagligt resultat visas efter 14 dagar när ungefär hälften av kursen har passerat. Men för maximal effekt (8-10 kg massa) bör intaget vara fullständigt (alla 6 veckorna). För experimentella ändamål, ta en bild av dig själv före och efter dosen och se skillnaden.

Vad kombineras det med?

Oxymetolon kombineras oftast med läkemedel som antingen aktiverar könskörtlarna som producerar hormoner eller redan innehåller dem i kompositionen. En utmärkt följeslagare är Testosteron Enanthate, vars dos bör vara cirka 40 mg / dag, eller ett annat medel som ökar nivån på könshormoner. För att bättre förstå Anapolons verkan kan du titta på en video som berättar om detta läkemedel.

Efter kursterapi

För att återställa kroppens tidigare arbetsförmåga är det nödvändigt att genomföra PCT efter kursintaget. Kärnan i processen ligger i användningen av ett läkemedel (till exempel klomifen), vilket stimulerar den naturliga frisättningen av könshormoner och återställandet av ämnesomsättningen. Det är bättre att börja behandlingen en vecka efter användning av Oxymetalone och fortsätta i 14 dagar. Det är fullt möjligt att hitta läkemedel för PCT på ett apotek. Vanligtvis är standarddosen två tabletter för den första veckan (morgon och kväll) och en för den andra (endast morgon).

Hur man inte köper en falsk?

För att köpa ett originaldrog måste du kontakta de officiella tillverkarna. Dom är.

 • British Dispensary – den välkända Androlic släpps.
 • Golden Dragon Pharmaceuticals – Tillverkad av Oxiged 50.
 • Olymp Labs är en turkisk Oxymetalon.

När du köper online, försök att läsa recensioner av besökare och produktbetyg.

 

Om du tittar noga på instruktionerna måste den också innehålla tillverkarens kontakter, inklusive telefonen. Om du vill kan du till och med ringa det och ta reda på om den här produkten levereras till återförsäljaren.

Vad ska förpackningen vara?

För 2018 använder tillverkaren av detta läkemedel två typer av förpackningar – folieförseglade burkar och vanliga blåsor. Man bör komma ihåg att produkterna som innehåller Oxymetalone har många olika namn: Anadrol, Anadrolon, Oxydrolone, etc. Men de är alla identiska och skiljer sig endast i tillverkare och design.

Falskt och originellt vad är skillnaden?

Det är omöjligt att skilja falska från originalet med blotta ögat. Det första du bör vara uppmärksam på är certifikatet. Om det finns tillgängligt indikerar detta att produktens deklarerade kvalitet uppfylls. I avsaknad av detta inköpsdokument kan det till och med inte pratas.

De sparar ofta på förfalskningar, så att du kan hitta brister med en enkel ytlig granskning. Det kan vara suddiga bokstäver i instruktionerna, dåligt limmade etiketter, brister på förpackningen etc.

Feedback från värden

Före och efter resultat

Oxymetanol har visat sig väl på läkemedelsmarknaden eftersom det har många fördelar och är det mest lämpliga alternativet för både nybörjare och erfarna idrottare. Han börjar agera omedelbart, och under en sexveckorsperiod är det fullt möjligt att få upp 8 kg. Samtidigt finns det inga allvarliga komplikationer i slutet av kursen.

Vad säger läkare och forskare?

Hittills är det få som godkänner användningen av boosters i allmänhet, eftersom de förändrar kroppens naturliga funktion. Men läkare säger att Oxymetholone, i jämförelse med andra anabola steroider, har många fördelar. En av dem är prestanda. Det vill säga kroppen reagerar mycket snabbt på innehållet i detta ämne.

Även om det enligt statistiken är få katastrofala konsekvenser är ingen immun mot dem. Beslutet om användningen av läkemedlet fattas av var och en för sig själv.

Analoger

Bland analogerna till Oxymetalone kan följande urskiljas.

 • Anadrol och Anadrol 50.
 • Oxandrolon.
 • Anabol.
 • Chitosan.
 • Om vi ​​pratar om läkemedel med en liknande åtgärd kan vi ta hänsyn till Sustanon, metan, liksom metyltestosteron.

Slutsats

Oxymetanol är naturligtvis en syntetisk steroid som har en juridisk status och har många olika namn. Enligt erfarna idrottare ökar det faktiskt kroppsmassan och åtföljs av att få styrka, och dess relativt låga kostnad gör det billigare. Men som alla anabola steroider har det sina egna biverkningar, som oftast förekommer hos personer med en svag kropp. Därför kan det endast tas säkert av fysiskt friska människor som inte har njur- och leverproblem.

 

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket