Test P

kr277.00

Artikelnr: 80 Kategori:

Beskrivning

Testosteron propionaat (original naam testosteronpropionaat ) är en medicinsk steroïde medicijn som är avsedd för mannen. De viktigaste aktie van de remedie är om het testosteronniveau i kroppen att verhogen, som ett tånamn av spiermassa och kraft med sig meebrengt. Testosteron är den huvudsakliga mannliga hormonen som utvecklas av en man och hans geslachtskenmerken påverkade. Detta är det viktigaste elementet från steroiden, som namnet föreslås. I vissa doseringen är het voor elke man noodzakelijk.

Beskrivning van het medicijn

Testosteronpropionaat blir verkocht in verpakkingen van 10 mg ampullen. Det blir framställt i de formen av en injektion, steriel, intramuskulär intresserad, det rekommenderas att det i den förberedda fasen ska användas och inte förordnas.

De cyclus van applicering en effecten

Denna steroïde kan båda vara solo i kombination med andra mediciner som används. För nybörjare rekommenderas om testosteronpropionat 50 mg om dagen att injicera. Voor ervaren atleten – 100 mg, men varje dag. De steroïde fungerar snabbt, men måste under 4-6 dagar fortsättningsvis tillföras om effekt. När du har gjort bra (du har inte fått en sista av duizeligheid och braken), får du en spiergroei och en känsla av kraft.

Naast het vergroten van de sterkte, kan en steroïde:

  1. Starta gentranscriptie;
  2. Verhoog de zin in seks;
  3. Voorkom ischemische en coronaire hartziekten;
  4. Versnel herstelprocessen;
  5. Vet verbranden;
  6. Verhoog het niveau van de insulineachtige groeifactor in the lever and het hart.

 

Mer information

Produkt

Kategori

Ingrediens

Tillverkning

Artikelpris

Paket